Over Axcen

Axcen Scholing & Onderzoek organiseert nascholingscursussen voor fysiotherapeuten en manueeltherapeuten. Centraal in deze cursussen staat het verwerven van nieuwe en praktisch toepasbare kennis op het gebied van functionele anatomie van het menselijke bewegingsapparaat.

Voor de cursussen wordt accreditatie aangevraagd voor het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF voor de registers Algemeen fysiotherapeut en Manueeltherapeut.

In een tijd waarin de fysiotherapie en manuele therapie zich steeds meer richten op de gedragsgeoriënteerde benadering van patiënten, wil Axcen Scholing & Onderzoek juist het fundament van ‘hands-on’ behandeling verstevigen en uitdragen.

Axcen Scholing & Onderzoek wordt gevormd door een enthousiast team van manueeltherapeuten en fysiotherapeuten, met een ruime ervaring in de praktijk en in het onderwijs. Axcen heeft de intentie om het fysiotherapeutisch – en manueeltherapeutisch handelen te voorzien van een wetenschappelijke basis. Literatuuronderzoek (vooral uitgevoerd op de gebieden functionele anatomie en biomechanica), eigen functioneel-anatomisch onderzoek en kennis van internationale richtlijnen vormen de voedingsbodem voor de cursussen die worden aangeboden.

Voor kennisoverdracht maakt Axcen Scholing & Onderzoek gebruik van cursussen voor kleine groepen, waarin theorie en de praktijk samengaan. Onderwerpen zijn altijd gerelateerd aan de behandelpraktijk. De inhoud van elke cursus is gebaseerd op recente, relevante en toepasbare gegevens uit de wetenschap. Snijzaalsessies hebben in het Axcen-programma een centrale rol.

Het team
Axcen wordt gevormd door
Rob Donkers, Frank van Glabbeek, Huco Leopold en Ivo von Oven.

Axcen Scholing & Onderzoek
Postbus 1397
5004 BJ TILBURG

i. www.axcen.nl
e. info@axcen.nl

KvK nummer: 27302727
Girorekening: 49 97 340

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s